Biografie


‘Spirit of Someday’ was voor de jaren 1967, 1968 en 1969 een band die vooral het contact met het publiek zocht en altijd vond. De samenwerking tussen de groep en het publiek zorgde vooral voor optredens die de mensen bij bleef.

Tussen het uiteengaan van de groep en het opnieuw bij elkaar komen in 2000 zitten twee generaties, maar wat is gebleven, is de vonk die overspringt bij het optreden. Spirit is een onvervalste bühne band gebleven die het publiek een prachtige herinnering geeft aan de jaren ’60 en ’70. Het leuke aan zo’n optreden is de onvervalste 60’s en 70’s sound die de Spirit mannen in het bloed zit.

Ook het repertoire is nauwelijks veranderd. Tussen bijvoorbeeld de nummers van Cocker, de Stones en Small faces zitten er tegenwoordig ook een flink aantal eigen nummers bij die ook het specifieke ’60-er en ’70-er jaren geluid hebben. Spirit heeft deze combinatie ook op de cd “30 years later” gezet om iedereen nog eens te laten genieten van de geweldige jaren 60&70. Met de eigen nummers op deze cd heeft Spirit of Someday aangetoond dat de jaren 60&70 sound tegenwoordig bij een groot publiek weer bijzonder populair is.

bio_01 bio_02 bio_03